Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt djupa andetag

Tunga är de steg jag går,
mitt självhat är stort.


Min själ har gått på grund, jag bryr mig inte om att försöka hitta land.

Jag har beslutat mig för att ge upp, gränsen är nådd, jag orkar inte mer.

Gråt inte, jag är inte ledsen,
jag har vandrat mina steg på jorden, nu vill jag bli ett minne blott.

Ägna mig en tanke ibland ,om ni vill, var rädda om er,
ni starka människor som orkar finnas till.







Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-16 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann