Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste komma utanför mig själv

Måste ta bort tankarna
Radera mig
från nuet
det som varit
Måste komma utanför
mig själv




Fri vers av Ananas
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-17 12:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du har överlag en ytterligt trevlig skrivförmåga att på raka klara vis framföra dina inte helt ordinära tankar och känslor, detta är stor bravur

du är ordentligt duktig
2015-04-27

  Lars Hedlin
Jäkligt bra i insikt och i tanke..gillas mycket
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas