Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir alltid för mycket

Mitt hjärta är fullt
det blir alltid för mycket
känslor är till för att dämpas




Fri vers av Ananas
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas