Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinrött som det mörkaste av rödvinerna

________________________________

Tar skärvorna av mitt hjärta
det du krossade på ditt eget
speciella sätt

Tittar på de små bitarna
blodet sipprar genom fingrarna
Vinrött som det mörkaste av rödvinerna

Det är en säregen känsla att leva
utan sitt hjärta
men man vänjer sig nog

________________________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-17 04:04



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Älskar ditt sätt att skriva så träffande bra..
2015-04-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
hjärtskärande, men klaffande bra
2015-03-25

  Lars Hedlin
Mästerligt framfört min vän! kram <3
2015-03-18

  Popangelov VIP
Kraftfullt! Gillas.
2015-03-17

  ULJO
Berörande från din penna
2015-03-17

  agneta pichler
Hjärtskärande vacker
2015-03-17

    Jim Friberg VIP
Åh Magica, så bra.
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad du berör mitt sargade hjärta med din smärtsamma text!
2015-03-17

    ej medlem längre
Smärta!
2015-03-17

    ej medlem längre
Mycket sorg och lidande bakom dessa ord.
Berör djupt..
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP