Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reviderad upplaga


OCH ALLT BLIR ÅTERFÖTT

 

Vaknar i blekt

gryningsljus

 

träden penslade

med rimfrost

 

slöjdans 

över frusen sjö

 

 oro smälter

som vinteris

 

nattens mardrömmar

upplöses sakta

 

söker skogens

skyddande skärm

 

lyfter depressionens

tunga täcke

 

lägger det

bland annat skräp

 

tar fram doftande

blommiga filten

 

går ut naken

i vårljuset

 

barfota på gräsets 

slitna matta

 

till ackompanjemang

av fåglars jubelkör




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-21 17:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja våren lyser ljus,

'lyfter depressionens

tunga täcke'
2015-03-22

  Lars Hedlin
Just så..Tycker om!
2015-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Nattens mörker försvinner i dagsljuset!
Förmedlar stor befrielse.
2015-03-22

  Magdalena Eriksson VIP
Fint!
2015-03-22

  KattenKin VIP
Vårvacker befrielse.
2015-03-22

  lila fjäderblomman VIP
Ja...friheten.
2015-03-21

    ej medlem längre
Befrielsen finns i dina ord.
2015-03-21

    ej medlem längre
Härliga rader som ger vårkänslor..
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP