Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder innan självmord blixtrar till...

Jag behöver hjälp, akut, precis just nu.

Jag vill göra slut på mitt liv, på riktigt, helt slut,
döda mig själv.

Jag får upp syner framför mina ögon, känner känslor i mitt inre,
tänker tankar, fel tankar.

Jag är rädd, livrädd.

Jag vill ta mitt liv, klättra upp, för att aldrig någonsin komma levande ner igen.

Mina armar har slutat blöda röda tårar under rakblad och bitar av glas,
mina ögon visar inte längre tecken på sorg,
ni hör mig skratta, ser mig vara glad,
men smärtan inombords, den bär jag ensam på.

Jag behöver hjälp, akut, precis just nu.






Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann