Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestämda steg

Jag står på klippans kant,
bestämt mig för att hoppa dit ner,
spetsas till döds, explodera i mina egna benflisor,
efter några sekunders tvekan och ett vikt foto i min hand,
vänder jag mig om, med nedböjt huvud styr jag sakta mina steg hemåt igen,
jag ska tvinga mig att leva, att utstå smärtan och lidandet i att vara den jag är,
jag ska fixa livet på jorden, här.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-17 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann