Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst

Alla de nya rörelserna är som en ljudlös lycka
ett nytt sätt att se




Fri vers av Ananas
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-17 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas