Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanhang

Jag kan inte ta in alla ord alla meningar
alla sammanhang
de förblir utan betydelse




Fri vers av Ananas
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-17 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas