Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, just nu.

Idag blir en bättre dag, än den jag överlevde igår,
idag strålar solen så klart, från en himmel så blå.

Idag ska jag få stå stark utan stöd,
idag, just nu, kan jag andas in, andas ut,
med en stark känsla av att jag förtjänar att leva livet fullt ut,
att jag kommer att klara av det livet innebär, till dess att det får ett naturligt avslut.

Idag, just nu låter jag bli att oroa mig för det jag är medveten om:
- mina tankar kan vilken sekund som helst rasera omkull, känslorna kommer att explodera, med en andning så tung kommer min högsta önskan bli, att få dö ung.

Idag, just nu låter jag inte livet skrämma mig,
det får vänta till då och sen.







Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann