Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM, HJÄRTANS FRÖJD

 

Längs vägen

sjöng träden

om oss

 

"Kom, hjärtans fröjd"

 

i röda husets

fönsteröga

mot skog och hage

 

stod vi

sammanflätade

till ett

 

byggde

drömslott

om sedan

 

medan vinden

sjöng

i fönsterspringa

 

"Kom, hjärtans fröjd"

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-19 17:22



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Gammaldags förhoppningsfull sommarkänsla av kärlek och framtidstro.
2015-03-21

    ej medlem längre
Jättefin..
2015-03-20

    ej medlem längre
En fin liten melodi, läser denna med toner av kärlek.
2015-03-20

  Lars Hedlin
En text som är fin i lite vemods ton!
2015-03-20

    ej medlem längre
Tycker orden andas vackert vemod.
2015-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärleksdrömmar!
2015-03-19

  KattenKin VIP
Sött om tider som flytt. Kärleksklassiker på landet känns det som, fint!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP