Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvång 2

Jag måste vara kvar i alla olika stunder
hålla fast vid alla stämningar
minnas alla tankar
Minnas allting
jag är livrädd att glömma en enda tanke




Fri vers av Ananas
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-18 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas