Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryptisk afton

 

sextioett

är mindre än hundratjugofem

(tystnaden är annorlunda)

ingen bjällerklang
bara sus

som på Manhattan

du vet

 

och vi räknar filtar i massor

(note to self; ingen behöver att frysa)




Fri vers (Modernistisk dikt) av AgnesP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-18 20:50



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Hm, även verbalt blir ju 125 mer att säga än 61! En hemskt öppen dikt, där filtar till alla tycks få plats... som magiskt sus, ja - månne hattar över människan?
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP