Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första Haiku


Situation

Huset i frosten
Dörrar dagar öppnade
skakar loss hinnan




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-19 09:34



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin förstagångare! Säger som Ponkla, välkommen i gänget.
2015-03-19

  Ponkla
En väldigt bra förstahaiku! Välkommen med i haiku-gänget! :)
2015-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-03-19

  Lars Hedlin
STARKT!
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP