Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan

Det vi ser
med blotta ögat
är inte vad det synes vara

Det är en yta
under ytan finns en historia
och komplexa sammanhang




Fri vers av AA VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-19 15:51



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Klockren!
2015-03-19

    Birgersdotter VIP
Varje människa har sin egna historia.
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP