Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya superwoman


Det sägs att det som inte dödar stärker

snart har jag superkrafter




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-19 20:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varm kram <3

2015-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen till klubben!
2015-03-20

  Blomma-Stjärna VIP
Kram!
2015-03-19

  Elisabeth H
Ja och då kan du göra vad du vill.
2015-03-19

    ej medlem längre
Ja, varför inte?
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP