Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makeovers

while the bathroom
having a makeover
from the very base

finding my base
remaking old clothes
new perspective

silk and velvet
from India and friends
memories to wear




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-19 13:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En härlig text som sprudlar av kreativitet och skaparglädje.
2024-01-19

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert skrivet - och jag känner detsamma som du inför att skapa med kläder som andra lämnat ifrån sig!
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP