Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMSLUTEN AV DIG

 

Din tunga

lapar

solsken

från mig

 

himmelshöjd

nalkas

oändligt

nära mig

 

lyfter mina

vingar

i skriet

segersäll

 

omsluten

av dina läppars

berörande

omsorg

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-20 18:04



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Kärlek sammansluter. Bra verkshöjd på den här dikten!
2015-03-21

  bittemi VIP
Underbart !
2015-03-21

    ej medlem längre
Gudomligt fint, känsloladdat fint.
2015-03-21

  KattenKin VIP
Delikat och sensuell, himlahöjd på dina ord!
2015-03-21

  Magdalena Eriksson VIP
Sista raderna är såååå fina.
Törstar sådana modiga texter
2015-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om tvåsamhet!
2015-03-20

  Margareta Wersäll
Så otroligt bra! Om du gav ut dina dikter skulle den här höjas till skyarna! Jag höjer den nu!
2015-03-20

    ej medlem längre
Åh vad fint du skriver..
2015-03-20

    Sefarge VIP
Härlig Dikt!!
med känsla
fart o fläkt.
:)
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP