Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anarkis reflex

 

Suset!
Suset!

I mitt huvud blir alltmer värre
Och värre och värre och värre

Tystare!
Mycket tystare är jag än vad suset är

Ensamheten och längtan till friheten
Tystnaden och sorg

Susar mest i mitt huvud
Och säger till mig,

En objekt är du!
Och kommer aldrig någon gång att bli ett subjekt

Det skapar anarki i min själ!
Och reflekterar sina spår på min närvaro i livet

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2015-03-20 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP