Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar min frustrerande värld.

Låt mig gråta,
låt mig skrika,
låt mig slå sönder hela min frustrerande värld,
låt mig visa , min styrka, jag är självlärd.

- Snälla, låt mig göra detta,
jag lovar att jag aldrig någonsin ska lyfta min hand igen,
om jag bara får slå sönder hela världen, och alla på den,
låt mig döda allt,
för att sedan låta dig göra allt vackert levande igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 138 gånger
Publicerad 2015-03-20 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann