Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dos extra styrka

Ge mig en karta Sobril, Stesolid, Immovan ,
en flaska Theralen,
så ska ni få se vem som äger livets scen,
se vem som står starkast på hennes ben,
se vem som äger den tyngsta hjärnan...

- Det är jag,
trots att jag går deppig dagligen i tunga ångestkliv,
med en rädsla att en dag inte kunna motstå längtan att ta mitt liv,
så är min tablettöverdoserade själ, lite starkare än vad era själar någonsin kommer att bli,
Jag heter Ewelina,
med en omedveten styrka, lever jag mig fri!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-03-20 13:51



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Fortsätt leva dig fri. Och fortsätt skriva, du gör det så bra!
2015-03-20

    symaskinstankar
Så stor igenkänningsfaktor i alla dina texter! ??
2015-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann