Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt allt

Sakta går livet i natt
Spring för livet, spräng evighen
Sort är natt, och vad vet vi
Gatan är ett, livet ett annat
Döden är inte svart
Den är ljusgul luktar sött
Stilla är evigheten för den som ljust dött
Kanske kan någon säga vad allt handlar om
En saga kan inte klä sorg
Ett måttband kan mäta evigheten




Fri vers av backsippa
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-20 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa