Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett

Varför trampar du på
Gatan ligger ändå nedtrampad
Livet skymmer din sikt
Dagen övergå till natt
En sekund från evigheten
Sträcker ditt liv fram
Sakta, inser du vad
Vad ditt liv är
Kanske en evighet kan skönja
Ditt liv




Fri vers av backsippa
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-21 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa