Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så klart

Jag önskar att jag inte skulle ha gått vilse på den där stigen
drucket av det där vinet
vilseförts av den syrliga doftande vinden

Jag stå här på åkerns svarta hav
Imorgon skall här plöjas
I detta livets rev hängs drömmar upp på tork natt efter natt


Sitter här i allt rätt och orätt
blickar ut mot evighetens oändliga rymd




Fri vers av backsippa
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-21 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa