Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Plötsligt

 

plötsligt var det vackra

vårvädret över

solen som varit så varm skön

hade försvunnit

himlen grå trist

det regnade

så kom snön

gjorde marken vit

lika plötsligt som solen försvann

och det blev gråväder

lika plötsligt lyser solen

från en blå himmel

denna lördag i slutet på mars

ett litet vitt snötäcke

ligger kvar på marken

den kommer att försvinna

när morgonen gått över i

förmiddag

det har blivit varmare

snön har smält bort

då är det dags för mig

att ta en promenad

i vårsolen

 

anits 21 mars 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-21 08:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppas promenaden blev lyckad. Vacker bild av begonian.
2015-03-27

    Dan Myrbeck
Det är väl det som kallas
ombytligt marsväder.
2015-03-24

  Maria T
Skönt med en promenad i vårsolen
2015-03-22

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-03-22

  Eva Helene VIP
Ingen sol här, bara snöglopp och kalla vindar men jag värmer mig med din vackra bild på begonian.
2015-03-21

    maija tuori

Så är det att efter stormen kommer solen ,vilken fin vårtext ....
2015-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Precis så har det varit här också...men så brukar det ju vara så här års...
härlig blombild...
2015-03-21

    ej medlem längre
Tack för din så fina vårtext!
2015-03-21

  Bibbi VIP
Så gör även jag på sjukgymnastens rekommendation..."en promenad".
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP