Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNA ORD

 

Du sjöng en visa

tyst och ömt

när jag låg

i din famn



om flickan i blå sommarklänning

 

din hand

strök min kind

där tårar rann

för livets hinder

 

världen utanför

bleknade osedd

och du och jag

blev vi i sanna ord

 

 

 

 

 

 




 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-03 18:31



Bookmark and Share


  ULJO
Magiskt vackert
2015-04-06

    eva m h
Så vacker
2015-04-04

  KattenKin VIP
Ja jag håller med, som en filmsekvens! Fint!
2015-04-03

  Kozo
Jag får en känsla av en film från fyrtiotalet...
2015-04-03

    ej medlem längre
Vackra känslofyllda ord.
2015-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande vackert!
2015-04-03

  Margareta Wersäll
Så känslomässigt sann, allt finns där i de få diktade orden!
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP