Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bokstavligt

 

En, ett

Okänt!
Bokstav!

Som skrev sin historia med blod
Som log och sov med blod

Jagad är han av andra på fulltid
Somnar han vaken på fulltid

Lekar inga barnlek och känner sig jämt i strid
Somnar på nätterna ofrid

Byggde sin framtid med sorg för alltid
Skrev hans dikter med oro på obestämd tid

Till en människa förblev han
Till en skapelse förblev han

Ångrade han sig fullständigt!
Ångrade han sig blodigt!

Han finns med på alla språk
Men han själv talar ingen språk

Den dödsdömde stackars jag!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2015-03-23 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP