Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Mina dikter

är bara som klotter

på en vägg


imorgon

är de borta


så läs dem idag


och fundera inte

alltför

mycket

på vad som ska hända

nästa dag


mitt liv

är en våg på havet


en trasig fiskeflagga

i vinden

på en strand


ingenting

och allt

kommer tillbaka


Den dagen

jag lekte vid vattnet

som barn

var igår


Går du nu

säger min mor


ja

men om Gud vill

kommer jag tillbaka







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-23 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP