Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du att

Du ler. En sårskorpa har mjuknat i kanten
och ödets sötma porlar i strecken i din hand.
Din vittnesed är sagd. I såren - sältans virvlar.
Den vita dödens vals rundar din smala hals.

Du vet. Om beröringens kraft. Rötters pilar av stål. Som tränger allt djupare in mellan stegen. Och skyar från blodögats mitt, som fälls mot svarta fransars garn. Ska vidare nu. Så skit i det som sas. Mitt barn.











Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-23 23:06



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
gillar din stil
ditt sätt att uttrycka dig på
som en härlig våg liksom
2015-04-05

  Popangelov VIP
Det här fångade mig. Snyggt.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP