Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sörj ej mig!

 

Ur verkligheten
Ur existensen
Ur min själ

Vill jag gå ut och drömma fri

Ett hav av sorg har jag
I en skog av sorg bor jag
Som en fågel av sorg flyger jag

Mitt liv har jag eldat sen Adam syndade
Mina drömmer har jag eldat sen blev jag till en människa
Mitt jag har jag dödsdömde och förklarat

Sörj ej mig!
Sörj ej mej!
Sörj ej mig!

Jag sörjer ingen!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2015-03-24 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP