Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Galenhet

 

En galen dröm!
En galen själ!

En stendöd hjärta
En vilse tid

Är
Jag

Och
För alltid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2015-03-24 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP