Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ligga på golvet


innåt

Magen mot golvet
vi är tillsammans golvet och jag
försöker höra jorden genom plastmattan.

Ligger ut mig till alla celler
till fågelögonen i kroppen så jag äntligen kan se.

Häller mig som en droppe i havet
låter mig vara liten i mellanrummets värld.

Handleden rullar ut sina siden band
vi ska hemåt nu.






Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-25 08:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Låter skönt för själen, att bara vara.
2015-03-25

  KattenKin VIP
Ett besök på golvet behöver inte alltid vara platt fall, skönt att segla iväg en stund.
2015-03-25

    Lena Söderkvist VIP
Lätt humoristiskt och mycket varmt om att bara lägga sig ned. Vad det låter skööönt!
2015-03-25

    ej medlem längre
en bra
plats,
+
2015-03-25

  i af apa
i känslan
stark
2015-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Stimulerar tanke och känsla!
2015-03-25

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP