Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle lämnat dig ensam, om du lät mig

 

   -    Yes   -

I would have loved you

 

Och jag skulle klappat bort ditt hår på morgonen

om du lät mig

och jag skulle låtit dig gråta i fred

torkat upp dina tårar med bomull

och druckit dem med sugrör

för att

det är sånt man gör

 

Jag skulle levt på dina andetag

och kokat en stark kopp kaffe

var morgon

jo

jag skulle älskat

precis som du önskade

 

Och vi skulle bråkat

slängt porslin i väggen

rivet håret av varandra

sen skulle jag färgat dig svart

och älskat dig hela natten

 

Och jag skulle möta dig med torr handduk

när du kommit hem från regnet

jag skulle kysst dina taniga axlar

och säga

"att jo

livet skulle vara enklare

där uppe ibland

men vi är för fega

och visst har vi kul

sometimes"

 

Så skulle jag kyssa din mun

och säga att jag älskar dig

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 1098 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-13 14:50



Bookmark and Share


  Simmerskan
härligaste verket på länge.
2008-04-06

    Alfredo Augusto
fin dikt!
2006-05-24

  Zara VIP
det är :

" - Yes -

I would have loved you"


- jag inte gillar!

och en bild jag inte får ihop:


"Och jag skulle klappat bort ditt hår på morgonen

om du lät mig"


annars är allt otroligt vackert! =)
jag tycker verkligen om den här:

"Och jag skulle möta dig med torr handduk

när du kommit hem från regnet

jag skulle kysst dina taniga axlar

och säga

"att jo

livet skulle vara enklare

där uppe ibland

men vi är för fega

och visst har vi kul

sometimes"


WOW. tack!!
/Z
2006-05-03

    Lars J
Den här läste jag med igenkännandets leende.

Väldigt bra skrivet!
2006-04-25

  madinsane
kanon. kanon!
2006-04-13

  Stefan Ek
oj vad fin den här var...
2006-04-13
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN