Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinnaren är…

 

Om natten!

Stiger ångesten igen
Övertas kampen igen

Mot mig själv
Mot ensamheten

Alla väger leder inte till friheten
Alla väger leder inte till Rom

Om natten skall min själ plågas och torteras
Och vinnaren är,

ENSAMHETEN!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2015-03-25 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP