Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gratis!

 

Hatet!
Får man GRATIS till sig själv

Kärleken!
Måste man betala och offra sig för

Hatet!
Vann och kommer att övervinna över kärleken!

Hatet!
Är vad en religion lärde sina trogna genom hans budskap

Hatet!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-03-25 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP