Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT UTHÄRDAR DEN

 

Andas dig

 

smakar

din doft

 

som är mig kär

 

så sällsynt

självklar

 

möter den ordlös

 

läppar talar

hemligt språk

 

bara vi förstår

 

lungorna fylls

av dig

 

ögonens klockor

visar kärlek

 

bortom tid och rum

 

när din blick

möter min

 

En sliten chimär




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-25 18:17



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2015-03-26

  Lars Hedlin
MÄSTERLIGT!
2015-03-26

    ej medlem längre
Blott en illusion, tänker jag..
2015-03-26

    ej medlem längre
Snyggt igen..
2015-03-26

  Magdalena Eriksson VIP
En rar dikt med lite lurigt slut.
Som att från en känsla av att det var direktsändning till en chimär något annat som visas.
2015-03-26

  M M Mannheim VIP
Chimär eller inte...härlig poesi om kärlek är det?
2015-03-25

    ej medlem längre
Vemodigt och längtande nynnar dina ord.
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP