Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Förlåt mig kära!
slukhål och baklängesdanser,
kärlekens, förtvivlans
Älskling!
att jag plankade mig in i din atmosfär

Och jag ska inte drömma!
för tåg far ensamt på jorden
inga ränder sänder vågor
nära dig där

Ömma, ömma!
min kära, för dina klara vackra ögonsord

Och vad det gnistrar i luften där vi står!
i blickstrålen går änglavägen
i jorden, i slammet
så tömd och gömd

Så förlåt mig!

och om du vill älskling
om jag får älskling

vill jag. Till dig igen.












Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-16 19:21



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
hot
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP