Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart du flyr!

 

Kalla mig vad du vill!

Jag är din mördare!
Jag är din förföljare!
Jag är den enda och den ända och den enda…!

Vart du går!
Vart du flyr!
Vart du gömmer sig!

Jag är din nattmardröm!
Jag är din dag mardröm!
Jag är den måste och den ända…!

Jag är en självbombare!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-03-26 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP