Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gilla mig...

Jag är Grubbelmia
behöver inte
bekräftelse

Gilla mig...

Lär mig växa
och våga
själv

Gilla mig...

Lyssnar på andra
är trevlig
snäll

Gilla mig...

Spricker i försöken
ringer dig
lyssnar

Gilla mig...

... visar osäkerhet
det mörka
svåra

Gilla mig...




Fri vers (Fri form) av Grubbelmia
Läst 581 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-03-26 16:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att tycka om sig själv eller att fyllas av lust att skapa är sällan fel. Att söndra, misshandla, slå, säga 'otidigheter' och mörda, brukar dock komma människor till del, såväl görare som mottagare.
2022-08-08

  Fjellhuldra VIP
Fin dikt Gilla mig
Rak ärlig öppen.
Visar styrka mod.
2022-06-09

  Monica Lindgren
Tycker väldigt mycket om den här dikten, som dessutom är proffsigt skriven. Ingen konst alls att gilla det här diktjaget!
2021-04-27

    ej medlem längre
Det dubbla budskapet ger en levande känsla att känna igen sig i! Mycket bra!
2015-09-12

  aol
Visst gillar jag dej vännen särskilt efter att ha läst denna skrift, har själv känt mörker i min barndom,
2015-04-28

  Marreb
Precis så där känner nog många. Bra skrivet.
2015-04-12

  Bibbi VIP
I love You!
2015-03-30

    Monica Kvist VIP
Jag gillar dig verkligen!
2015-03-29

  Lars Hedlin
JA just så..Mycket bra...kram
2015-03-27

  walborg
Ja visst gillar jag Dig vännen!
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia