Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

versaler

Nåja, bara för att man använder sig av dom,
behöver det inte betyda att det man "säger" är av
större dignitet än de anspråkslösa minusklerna....
Faktum är, att versaler kan uppfattas som besvärande
påträngande eller att skribenten inte vet hur
man skiftar mellan STORT och smått....

själv är jag ju, som alla vet, anspråkslös av naturen,
och skulle ALDRIG drömma om att ta så där
mycket plats... som somliga...
:-)




Fri vers (Fri form) av Stardust VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-26 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP