Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Bryt kedjan

Detta enda
är nog

det
enklaste

det
svåraste

att bryta
kedjan 
av projektioner

även när
frustrationer
står
som svart
rök

genom
näsborrarna

när suget
efter avlastning

presenterar
lämpliga
syndabocks 
aspiranter
på rad

som bara
längtar 
efter devalvering
degradering
förnedring

detta enkla
detta svåra

att bryta
kedjan

av hämnd




Fri vers av Petter Wingren
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-26 21:15



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hämndlysten är man ibland. Men vad nyttar det till. Hämnas man är man på samma planhalva som den man vill hämnas på.
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren