Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backpacker




Någonstans i mitten
genom ett fönster under en rofylld tågfärd
väcks en insikt i takt med att avståndet ökar


Hem är kanske flera tusen mil bort och inte platsen jag kan eller känner till.




Fri vers (Fri form) av Tino
Läst 735 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-03-26 23:54



Bookmark and Share


  Nina.H
Tankeväckande och intressant skrivet.. det kan ju vara så.. vem vet..
2015-12-02

  Hanna Mari Wallin
fint skrivet
2015-10-31

    underbara_jag
Känner igen mig
2015-04-13

  aol
Just där mitt i. Fönstret känns vi alla, suveränt skaldat där vännen,
2015-04-11

  Ljusletaren
Gillar dina texter för de har innehåll som göder tankar *tack*
Bra musik och vem är det?
/kram
2015-03-30

  Popangelov VIP
Din text får mig att minnas stunder då hemmet känts avlägset. Bra text!
2015-03-28

  Chawa VIP
Stor insikt vilar i dina ord. Att känna "hemma" kan vara precis där som fötterna befinner sig för tillfället. Alltså en känsla av frid inom. Fint!
2015-03-27

  ResenärGenomLivet VIP
En bit av "hemma" bär man nog alltid med sej...en fin text att fundera på...
2015-03-27

  M M Mannheim VIP
Även hemma är en resa bort men trots avståndet till hemmet så finner man en del synminnet. Välkommen hem backpacker!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Tino
Tino