Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll...

tänker jag på de små ögonblick
och alla bekymmer som vi tillsammans skrattade bort i en tid där neddragna persienner sent in på sommareftermiddagarna höll alla måsten borta
Vi hade samma förutsättningar och livet hade inte ens börjat

Jag färdas i en hastighet som får tårarna att rinna sidleds

Ikväll sluter jag mina ögon
höjer musiken och ler
här finns detaljrika spår av allt det där som vi bara kan minnas




Fri vers (Fri form) av Tino
Läst 832 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-04-11 00:11



Bookmark and Share


  Nina.H
Starka minnen.. den här låten förstärker verkligen texten... fantastiskt!
2015-12-02

  Eva Langrath VIP
Vedmodigt och vackert om minnen och sorg
2015-04-15

  Ljusletaren
Så tårfyllt vackert!!!!
Tack/ kram
2015-04-15

    underbara_jag
Läste, du lyckades...
2015-04-13

  ResenärGenomLivet VIP
Skön musik till minnen som är både vemodiga och vackra...
2015-04-12

  Zara VIP
En fin känsla genom hela texten!
2015-04-12

  Johan Strömstedt
Du bygger upp ett vemod i din text.
Byggklotsarna finns nog i de flestas minnen. Fragmenten blir till en fint sammansatt dikt.
2015-04-12

  Katinka VIP
Längtan känns stark i denna dikt, kärleken.. ett minne.
2015-04-12

  Chawa VIP
Underbara minnen som ingen någonsin kan ta ifrån en... så levande blir känslan av att vara ung på nytt igen.
Tack för ett fint stycke minneslyrik till toner "Forever Young"!
2015-04-11

  aol
Förbaskat bra skrivet kände igen mej själv nånstans nån gång för längesen,
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tino
Tino