Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SALIG RÖRA - haiku

Dagens bokstäver

ligger osorterade

dikt blir oskriven




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-02 18:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Otur!
2015-04-07

  bittemi VIP
Känner igen detta så bra förmedlat av dej!
2015-04-03

  Magdalena Eriksson VIP
Um som det är. Diktens dikt ligger kvar i hjärtat förblir din egen.
Snyggt skrivet.
2015-04-03

  Rise Little One
Det blev ändå en perfekt haiku.
2015-04-02

  KattenKin VIP
Ordskön haiku!
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP