Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=tr-yQaMbQ3o


Lady in red

Drömmer du också

om kvinnan

i den röda klänningen


Lugn

du är inte ensam


Som en hägring

dansar hon i horisonten


om du bara fångar henne

blir allt så mycket bättre


Livet förändras


Imorgon

är himlen blå


så varför nöja dig

med lite sommarregn


"some people feels the rain

others only be wet"


men det finns en väg ut


sluta att drömma


då ser du

att hon alltid

varit där


alltid kommer att vara där


Men är det verkligen

hon du vill ha


Ser du nu hur den svarta hunden

och fåglarna

äter ur hennes hand




har du vaknat upp

ur en mardröm


gör dig fri

från henne


hon är lögnens

moder


Nej lyssna på ditt hjärta

det är det

som talar sanning


och där den vita hunden

har sitt bo



































Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-27 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP