Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det svårt att säga hur mycket en annan människa betyder ,jag har en vän jag högaktar och i verklig mening älskar i vänskapens djupa rymd.


Min vän




När en man som jag lagt ungdomens märkligheter i backspegeln

Livet skevat iväg

Vänner dött


Då är det så fint att veta

Att du min vän

Är min vän


Vännen




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-28 02:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Skönt att ha en riktig vän
2015-04-09

  Fem hjärtan VIP
Så varm och väldigt fint skrivet om sann vänskap..
2015-04-03

  Chawa VIP
En sådan vänskap är ovärderlig... Trösterikt lyser dina ord...
2015-04-02

  bumerang
Ja, vi har alla vår tid.
Så fint det ändå är,
Att vi tar vara på den.
Att vi lyfter fram känslan.
Så där som du gör här i
Din text.
Vänner det ska vi förbli.
2015-03-28

    ej medlem längre
En hyllning som går rätt in i hjärtat att läsa.
2015-03-28

  Bibbi VIP
En ömsesidig vänskap som består.
2015-03-28

  aol
Du är oxå min vän ,
2015-03-28

    ej medlem längre
Så varm, FIN!
2015-03-28

  Peter Stjerngrim VIP
Är minst lika glad
att du också är min vän!
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt