Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på Alba


En text till min äldste son

 

Det är svårt att förstå att du fyller 50- år

tyckte nyss du föddes och hade inte bråttom till världen

utan tog god tid på dig

du var ett snällt barn som nästan aldrig grät

utom dom gånger du fått din vaccination

då var du otröstlig

du gillade att meka en ny cykel blev snart till skrot

det kanske du inte minns men jag kommer ihåg det

som det varit i går

motorcykeln passade du på att ge dig iväg med

när ingen var hemma och stoppade dig

det är ju sådant som ungdomar gör och jag är glad att ingenting hände

när du fick ditt körkort kunde du åka vart du ville och när som helst

så flyttade du hemifrån det gick några år du fick en son

Sebastian som även han blivit stor flyttat långt hemifrån till Oslo

du jobbar och sliter både på jobbet och hemma med huset som du gjort så fint

du har en underbar fru Carina och din fyrfota vän Alba som följer dig som en skugga jag är glad att du finns och är den du är

Grycksbo den 27 mars 2015

jag som skrivet dom här orden är din mor Stina




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-28 22:53



Bookmark and Share


    sajo
Vilka underbara ord till en son. Förstår han fick dessa inglasade med en vacker ram
och dig gav han säkert en kram.

Applåder
2015-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...och visst är det så att de växer fort, barnen...
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Fin hyllning, särskilt orden:

jag är glad att du finns och är den du är

2015-03-30

  Ljusletaren
Fin hyllningstext till din son!
Fin bild av Alba /kram
2015-03-30

  Bibbi VIP
Så fin hyllning!
2015-03-30

  Maria T
Så fint till din fina son
2015-03-29

    ej medlem längre
Så fin hyllning. Stark moderskänsla här!
2015-03-29

  Eva Helene VIP
Så vackert skrivet till en kär son!
2015-03-29

  aol
Så fint skrivet ja grattis till sonen
2015-03-29

  Lars Hedlin
En underbar text som visar din känsla starkt!
2015-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Vattkoppsvaccinationen! Oförglömligt.

Grattis till sonen.
2015-03-29

    ej medlem längre
Ja, va fint, man blir riktigt glad!
2015-03-29

  ULJO
Vilken fin hyllningstext till en älskad son
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP