Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARVÄL, TRISTESS!

 

Det borde

vara stjärnor

i dina ögon

som bleknat

i tröstlöshet


för livets

hålögda tristess

bekymrens härskara

ridande i galopp

i själens tomrum

kom till mig

och dina ögon

ska åter tändas

lysa som stjärnor

i nattens mörker




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-29 17:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycke rbra
2015-03-31

  KattenKin VIP
Spritter av livslust som smittar från diktarjaget, fint skrivet!
2015-03-30

  ULJO
En text som väctjer hopp. Bra jobbat
2015-03-29

    Sefarge VIP
glädjerikt!
och ljust
hoppfullt
skrivet
Tack!
:)
2015-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbart med en människa som vill göra allt den kan för att någon annan skall ha det bra!
2015-03-29

  Onomatoprofet VIP
jag läser nerifrån istället och stannar kvar där.
2015-03-29

    ej medlem längre
Hoppfulla vackra löften.
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP