Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om detta må ni berätta

Om ni tror

att vår väg var lätt

så prova

att gå den själv


tror ni att vi bara

steg upp ur helvetet

utan att ha fått smaka

på döden


nej vi tog varje steg

genom mörkret


kröp

över de gråa kropparna

vi hade inget val


vi gick

och gick

genom elden


men vi sålde aldrig våra själar

eller vårt hjärta

för att slippa denna plåga


och när vi nådde ljuset

sa vi till varandra:

detta är inget vi önskar

någon annan


så om detta måste vi berätta














Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-30 05:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fast utan slutet tycker jag
Så blir dikten mer oberoende
Samtidigt är dikten kommen ur ditt hjärta och är dina tankar, tänker jag
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP