Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fler Bashotolkningar.


Tre Bashô-tolkningar

1
När vintern kommer
undrar jag väldigt mycket:
hur mår min granne?

2
Dimman ligger tät,
men i allt det oskarpa
ser jag en kulle.

3
En blomma växte
ensamt på bergets sluttning.
Min häst åt upp den!




Bunden vers (Haiku) av Ternström
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-04-13 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ternström
Ternström